Mindful by Sodexo

 .…Waar gezonde keuze de nieuwe standaard is.

Mindful is een service die zich richt op vitaliteit, gezondheid en welzijn. Mindful draait om het geven van keuze; de keuze voor het selecteren van gezondere gerechten. De keuze om te leren over voeding. De keuze om actiever te zijn. De keuze om te starten met een gezondere levensstijl. En de keuze om Mindful bezig te zijn op iedere plek, de gehele dag door.

Wij geloven dat wanneer onze gasten zelf bewust kiezen voor gezonde gerechten, zij hier meer van genieten en zich bewuster zijn van de voordelen van een gezonde levensstijl. En daarmee vaker automatisch kiezen voor de gezondere optie, waar ze ook zijn. Een gezonde levensstijl hangt niet samen met één maaltijd, maar met alle keuzes die je in je leven maakt.

Mindful is gebouwd rondom 3 pijlers:

MINDFUL EATING
Om een gezonde levensstijl te bereiken is het belangrijk om zowel thuis als op het werk gezond te eten. Alle Mindful gerechten zijn met zorg samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met de nutritionele richtlijnen zoals vastgesteld door onze diëtisten (“This is what it takes to be Mindful”). Hierbij wordt gekeken naar het aantal calorieën, verzadigd vet, transvet, zout, toegevoegde suikers en vezels per gerecht. Zo krijg je per maaltijd altijd voldoende vitamines en mineralen binnen! Mindful biedt trendy gerechten met fantastische smaken die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook zo goed voor je zijn dat je ze kunt eten zonder schuldgevoel. De gerechten binnen Mindful noemen we Mindful Heroes. Onze heroes zijn lekker en bovendien gezond!

MINDFUL LIVING
Begrijpen wat voeding met je doet is stap één in het proces van het verbeteren van het voedingspatroon. Mindful zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om gezond te eten, niet alleen door het voeden van het lichaam, maar ook door het voeden van de geest met belangrijke informatie. Door het bepalen van de juiste portiegrootte en het communiceren van informatie over voeding, zowel binnen als buiten het bedrijfsrestaurant, worden onze gasten de hele dag getriggerd om gezondere keuzes te maken.

MINDFUL COMMUNITY
Door de ontwikkeling van verschillende Mindful challenges, zorgen we voor extra tools waarmee onze consumenten nog meer getriggerd worden om samen te gaan voor een gezondere levensstijl. Samen werken aan een fitter leven is veel leuker! De eerste challenges zijn: